Délidis logo

Inspiratie voor zomerse voorgerechten

Handgesneden carpaccio

Voor iedere klant wat wils met dit heerlijk assortiment carpaccio’s. Wij leveren de pure producten en de chef werkt af naar eigen smaak.

Elke portie carpaccio wordt met de hand gesneden van het pure product, zonder conserveringsmiddel toe te voegen.

Ontdek ons ruim assortiment aan handgesneden carpaccio’s

Rund carpaccio

Deze carpaccio wordt gesneden van verschillende runderrassen uit Ierland, Frankrijk en Zuid-Amerika, bijvoorbeeld Black Angus, Limousin, Hereford.

Verkrijgbaar in:

  • 40 gram: trapsgewijs afgelegd - ideaal voor tussen een broodje
  • 80 gram: rond afgelegd - voor op een bord


TIP: Lekker als voorgerecht, hoofdgerecht, tapas of op een broodje.

Bieten carpaccio

De bieten carpaccio wordt gesneden van gekookte bieten zonder toevoegingen. Het is de basis voor een snel te bereiden vegetarisch voorgerecht.


TIP: Maak het geheel eventueel op met wat rucola, geitenkaas, walnoot en dressing of mayonaise.

Knolselder carpaccio

Carpaccio van gegaarde knolselderij gemarineerd in Marokkaanse kruiden.


TIP: Heerlijk met een truffelmayonaise, rucola en pompoenpitten.

Vitello tonato

De vitello tonato is een klassiek Italiaans recept, gesneden van gegaard kalfsvlees. Het vlees wordt gegaard op een lage temperatuur (slow cooking).


TIP: Serveer met een romige tonijnmayonaise, rucola en kappertjes.

Délidis logo

Délidis NV - Hoofdzetel
Kloosterstraat 58,
2275 Gierle

Tel: 014 55 84 48
E-mail: info@delidis.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen, tips en nieuwtjes: