Délidis logo

Mayonaises en dressings voor de professionele chef

 

Chef's flavors

Samen met enkele culinair adviseur en sterrenchef, Wouter Van Der Vieren, ontwikkelden Maurice Mathieu een heel nieuw gamma verse sauzen onder de naam "Chef’s flavors". Deze unieke selectie van verse sauzen belooft een ongeëvenaarde dimensie van smaak aan uw gerechten toe te voegen.

Verpakt in handige en gebruiksvriendelijke knijpflessen

Ontdek ons ruim assortiment

Ceasar dressing

Deze ceasar dressing wordt gemaakt met de beste ingrediënten, waaronder parmezaanse kaas, look en ansjovis. Een rijk smakende dressing die elke salade naar een hoger niveau tilt. Deze saus is niet enkel inzetbaar voor de klassieke ceasar salade maar ook perfect combineerbaar met bijvoorbeeld rauw gemarineerde zalm of tagliata van rund.

Verpakking: 500ml

 

Salée dressing

Deze dressing is in eerste instantie een sladressing op basis van mayonaise, mosterd en azijn en wordt vooral toegepast bij kropsla of koolsa. Ideaal voor de meest verfijnde maaltijdsalades. Naast de functie als echte slasdressing is de salée dressing ook de ideale dipsaus bij 'mosselen friet'. 

Verpakking: 500ml

 

Vitello tonnato dressing

Deze romige tonijndressing, volgens authentiek recept, met tonijn, kappertjes en gezouten ansjovis, is dé ideale kant-en-klare dressing voor vitello tonnato, dé anti-pasti bij uitstek uit de Italiaanse keuken.

Verpakking: 500ml

 

Aïoli mayonaise

Aïoli mayonaise vindt zijn oorsprong in de mediteraanse keuken en dat hebben ze heel serieus genomen. Deze aïoli mayonaise bevat 20% Arbequina-olijfolie en verse look van Spaanse orgine. Deze dressing met zijn zachte, romige strucuut is een all time classic bij elke apero!

Verpakking: 500ml

 

Truffel mayonaise

Geef je gerecht een feestelijk karakter met deze truffel mayonaise op basis van deze romige mayonaise, de aardse smaak van truffel en olijven. Of je nu je frietjes wil dippen of je rundcarpaccio wil upgraden, deze truffel mayonaise voegt een vleugje luxe toe aan elk gerecht.

Verpakking: 500ml

 

Pickels mayonaise

Belgischer dan deze mayonaise wordt het niet... een pittige pickels mayonaise. Het geheim zit in de aromatische specerijen in combinatie met frisse zuren die lang blijven nazinderen. Ideaal voor bij smashed hamburgers, frietjes en op elke apero platter. 

Verpakking: 500ml

 

Sriracha mayonaise

Deze pittige mayonaise op basis van sriracha en pittige Aziatische chilisaus, zorgt voor een ware smaakexplosie! Ideaal als dipsaus voor alle Aziatische gerechten of snacks, maar ook om een tartaar aan te maken.

Verpakking: 500ml

 

Kimchi mayonaise

Kimchi is een Koreaanse specialiteit op basis van gefermenteerde groenten. Deze mayonaise is gebaseerd op deze Koreaanse smaakbom en heeft een friszure, pittige smaak. Heerlijk bij gefrituurde kip of tempura maar ook een echte smaakmaker bij rauwe vis- of vleesgerechten.

Verpakking: 500ml

 

Steak tartaar dressing

Steak tartaar... deze klassieker staat op bijna elke menukaart. Om de tartaar op smaak te brengen, ontwikkelden ze een kant-en-klare dressing op basis van mosterd, ei, tabasco, worchertersaus en olie. Alle ingrediënten die je nodig hebt om de steak tartaar perfect af te kruiden. Je kan zelf verder nog op smaak brengen met kappertjes, augurk, ui of wat fijn gesneden bieslook of peterselie.

Verpakking: 500ml

 

Délidis logo

Délidis NV - Hoofdzetel
Kloosterstraat 58,
2275 Gierle

Tel: 014 55 84 48
E-mail: info@delidis.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen, tips en nieuwtjes: